Jums reikės:

  1. Jautienos krūtininės (1 kg)
  2. Konservuotų pomidorų (400 g)
  3. Pomidorų (2 vnt.)
  4. Džiovintų pomidorų (100 g)
  5. Morkos (1 vnt.)
  6. Lęšių (3 šaukštai)
  7. Raudonėlių, baziliko, krapų, mairūno, lauro lapų (po 1 šaukštelį)
  8. Druskos ir juodo pipiro

Į puodą sudėkite mėsą ir visus prieskonius, užpilkite 2,5 l vandens ir virkite ant vidutinės ugnies apie 1 valandą. Per tą laiką pasiruoškite daržoves: sutarkuokite morką, pasmulkinkite visus pomidorus.

Pomidorus sudėkite į sultinį ir, jei trūksta, dar papildomai įdėkite druskos ir pipiro. Galiausiai sudėkite lęšius ir pavirkite dar 20 minučių.