Jums reikės:

  1. Cukrinio kaulo
  2. Saliero šaknies (200 g)
  3. Pastarnoko (2 vnt.)
  4. Petražolės šaknies (2 vnt.)
  5. Svogūno (1 vnt.)
  6. Česnako (3 skiltelės)
  7. Bulvės (1 vnt. didelės)
  8. Mažų morkyčių (150 g)
  9. Pankolio (1/2 vnt.)
  10. Provanso žolelių mišinio (1 šaukštas)
  11. Druskos ir juodo malto pipiro

Nuluptas ir šiek tiek pasmulkintas daržoves dedame į kepimo skardą, apibarstome druska, pipiru ir provanso žolelėmis. Ant viršaus dedame kaulą, viską apšlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame 250 C orkaitėje su ventiliavimo funkcija 20 minučių.  Tuomet viską perdedame į puodą, užpilame 2 litrais vandens ir verdame 40 minučių. Išvirus nuimame mėsą nuo kaulo ir viską pertriname blenderiu.