Porcija: 2 asmenims

Gaminimo laikas:  1 valanda

Jums reikės:

  1. Galinių triušio kumpelių (2 vnt.)
  2. Raugintų kopūstų (500 g)
  3. Morkų (1 vnt.)
  4. Svogūnų (2 vnt.)
  5. Bulvių (2-3 vnt.)
  6. Pomidorų pastos (1 šaukštas)
  7. Rūkytos paprikos (1 šaukštelis)
  8. Druskos ir juodo pipiro

Kumpelius paskaniname paprika, druska ir juodu pipiru. Apkepame keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių ir kumpelius perdedame į kepimo skardą.

Keptuvėje apkepame tarkuotas morkas ir pasmulkintus svogūnus, sudedame raugintus kopūstus bei pomidorų pastą. Išmaišome ir dedame į skardą ant triušienos. Įpilame pusę stiklinės vandens ir kepame 20 minučių 220 C orkaitėje. Tuomet uždengiame folija ir kepame dar 20 minučių.