Porcija: 6 žmonėms
Gaminimo laikas: 1 valanda 20 minučių
Jums reikės:
- Avienos sprandinės (250 g)
- Portabelo grybų (2 vnt.)
- Bulvių (3 vnt.)
- Raudonojo svogūno (1 vnt.)
- Česnako (2 skiltelės)
- Mini morkų ir mini kukurūzų burbuolių (po kelis vienetus)
- Maltų lauro lapelių, saliero lapelių ir mairūno (po ½ šaukštelio)
- Juodo malto pipiro ir druskos
Mėsą apkepame įkaitintame puode su alyvuogių aliejumi, kartu dedame supjaustytus grybus, pasmulkintą svogūną ir česnako skilteles. Mėsai ir daržovėms apkepus įpilame 2 litrus vandens, verdame ant vidutinės ugnies 30 minučių. Tuomet ištraukiame mėsą, ją pasmulkiname ir dedame atgal į sultinį. Sudedame pasmulkintas morkas, bulves ir kukurūzus. Verdame dar 30 minučių.