Jums reikės:
- Jautienos nugarinės (300 gr.)
- Kuskuso (100 gr.)
- Ryžių miltų (mėsos apvoliojimui)
- Agurko (150 gr.)
- Avokado (1 vnt.)
- Saliero (1 stiebas)
- Pomidorų (150 gr.)
- Ryžių acto (2 šaukštai)
- Alyvuogių aliejaus
- Rūkytos maltos paprikos, maltų lauro lapelių (po 1 šaukštelį)
- Cukraus (1 šaukštelis)
- Citrininių pipirų ir druskos
Mėsą supjaustome 1,5 cm storio gabaliukais, pamušame ir pamarinuojame su druska, lauro lapeliais ir rūkyta paprika. Gabaliukus apvoliojame ryžių miltuose ir sudedame ant aliejumi išteptos skardos. Į puode užvirtus 300 ml vandens su keliais šaukštais alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos. Suberiame kuskusą ir išjungę karštį uždengiame dangčiu. Mėsą pašauname į 250 C orkaitę 10 minučių. Tiek pat laikome uždengtą kuskusą. Tuo tarpu supjaustome daržoves smulkiais gabaliukais, pašlakstome alyvuogių aliejumi (4 šaukštai), ryžių actu, pabarstome druskos, citrininių pipirų ir cukraus. Patiekimas: ant lėkštės dedame mėsos gabaliuką ant jos tolygiai paskirtsome kuskusą ir ant jo dedame daržoves.