Porcija: 2 žmonėms

Gaminimo laikas: 25 minutės

Jums reikės:

  1. Kiaulienos išpjovos (400 g)
  2. Kreivabūdžių (150 g)
  3. Moliūgo sėklų (1 šaukštas)
  4. Grūdėtų garstyčių (1 šaukštas)
  5. Riebios grietinėlės (200 g)
  6. Svogūno (1 vnt.)
  7. Malto mairūno ir saliero (po ½ šaukštelio)
  8. Druskos ir juodo malto pipiro

Mėsą supjaustome medaljono formos gabaliukais (~1,5 cm pločio) ir pamarinuojame mairūnu, saliero lapeliais, druska ir juodu pipiru. Medaljonus apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ir perdedame į kepimo skardelę. Keptuvėje atskirai apkepame svogūnus su moliūgo sėklomis ir kreivabūdes. Supilame grietinėlę, įdedame garstyčias, šiek tiek druskos ir juodo pipiro. Viską patroškinę 4-5 minutes ant nedidelės ugnies supilame į kepimo skardą ant mėsos.

Kepame 10 minučių 250 C orkaitėje su ventiliavimo funkcija.