Jums reikės:

  1. Anties kulšelių (2 vnt.)
  2. Pastarnokas (1 vnt.)
  3. Bulvių (3 vnt.)
  4. Česnako (2 skiltelės)
  5. Saliero stiebo (1 vnt.)
  6. Baltojo svogūno (1 vnt.)
  7. Malto baziliko, lauro lapelių, juodo pipiro (po ½ šaukštelio)
  8. Druskos

Antį pamarinuojame su lauro lapeliu, baziliku, juodu pipiru ir druska. Paliekame matinuotis per naktį.

Į puodą sudedame supjaustytas daržoves, kulšeles, įberiame druskos ir juodo malto pipiro, užpilame 1,5 litro vandens. Verdame 1  valandą. Iš sriubos ištraukiame kulšeles ir įdėję į kepimo skardą jas kepame 10 minučių 250 C orkaitėje su ventiliavimo funkcija. Daržoves sultinyje susmulkiname blenderiu, jei reikia pagal skonį papildomai įdedame druskos ir pipiro.