Jums reikės:

  1. Anties (2 kg)
  2. Obuolių košės (500 ml)
  3. Mažų morkyčių (250 g)
  4. Didelių šviežių bulvių (2 vnt.)
  5. Mažų paprikų (4 vnt.)
  6. Svogūnų (2 vnt.)
  7. Česnako (2 skiltelės)
  8. Kario prieskonių (1 šaukštelis)
  9. Druskos ir juodo malto pipiro

Į greitpuodį dedame nuskustas ir pasmulkintas morkas, bulves ir svogūnus. Ant viršaus dedame antį, per pusę perpjautas ir išvalytas paprikas ir česnaką. Dubenyje sumaišome obuolių košę su 1,5 litro vandens, kariu, ½ šaukštelio druskos ir šiek tiek juodo pipiro. Šį mišinį pilame į puodą. Viską troškiname greitpuodyje 30 minučių. Patroškintą antį ir daržoves dedame į kepimo indą ir kepame 230 C orkaitėje 45 minutes.

Iš likusio puode skysčio gaminame padažą: skystį suplakame su blenderiu ir pakaitiname, kad nugaruotų.

Antį patiekiame su daržovėmis ir padažu.