Jums reikės:

  1. Veršienos kaulų su mėsa (1 kg)
  2. Bulvės (1 vnt.)
  3. Saldžiosios bulvės (1 vnt.)
  4. Saliero šaknies (1/4 vnt.)
  5. Petražolės šaknies (1 vnt.)
  6. Česnako (2 skiltelės)
  7. Raudonojo svogūno (1 vnt.)
  8. Perlinių kruopų (3 šaukštai)
  9. Rūkytos paprikos prieskonių (1/2 šaukštelio)
  10. Kvapnaus pipiro (3 vnt.)
  11. Gvazdikėlių (3 vnt.)
  12. Druskos ir juodo pipiro

Į puodą su vandeniu dedame veršienos kaulus, perlines kruopas, gvazdikėlius, druskos, kvapnaus ir juodo pipiro. Verdame 45 minutes, tuomet išimame kauliukus, nuimame nuo jų mėsą ir sudedame atgal į sultinį. Iš sultinio išimame gvazdikėlius ir pipirus, įdedame susmulkintą česnaką, kubeliais pjaustytas daržoves ir užpilame 0,5 litro vandens. Verdame dar 20 minučių.

DSC_0216DSC_0217DSC_0222DSC_0229DSC_0232