Jums reikės:

  1. Bulvių (1 kg)
  2. Vištienos mažosios file (300 g)
  3. Kiaušinio (1 vnt.)
  4. Svogūno (1 vnt.)
  5. Morkos (1 vnt.)
  6. Miltų (3 šaukštai)
  7. Česnako granulių
  8. Juodo malto pipiro ir druskos

Vištienos file verdame pasūdytame vandenyje (~20 min.). Keptuvėje apkepame burokine tarka tarkuotą morką ir pasmulkintą svogūną. Išvirtą vištieną susmulkiname naudojant virtuvinį kombainą, sudedame apkeptas morkas ir svogūnus, česnako granules, truputį pasūdome ir įmalame pipiro.

Tešlą bulviniams blynams ruošiame įprastai – į bulvių tarkį įmušame kiaušinį, sudedame miltus, įmalame pipiro ir druskos, viską gerai išmaišome.

Kepant blynus pirmiausia į keptuvę įdedame šiek tiek tarkio, tada ant viršaus dedame vištienos įdaro ir iš karto uždedame dar vieną sluoksnį tarkio. Kepame ant vidutinės ugnies kelis kartus apverčiant, kad gerai iškeptų. Padažui galite grietinę sumaišyti su krapais ar kitais žalumynais.