Jums reikės:

  1. Doradų (2 vnt.)
  2. Pjaustytų konservuotų pomidorų (400 g)
  3. Laiškinio česnako (15 g)
  4. Šviežio baziliko (15 g)
  5. Malto imbiero (1/2 šaukštelio)
  6. Česnako granulėmis (1/2 šaukštelio)
  7. Kario miltelių (1/2 šaukštelio)
  8. Druskos ir juodo malto pipiro

Išdorotas doradas pabarstome druska ir juodu maltu pipiru. Žuvis iš abiejų pusių apkepame keptuvėje ir dedame į kepimo skardą. Į tą pačią keptuvę kur kepė žuvys dedame konservuotus pomidorus, pasmulkintus žalumynus bei prieskonius. Padažą patroškiname ant vidutinės ugnies apie 5 minutes ir supilame ant žuvies kepimo skardoje. Kepame 250 C orkaitėje 10 minučių su ventiliavimo funkcija. Patiekiame su norimu garnyru.