Jums reikės:

  1. Jautienos šonkaulių (1,5 kg)
  2. Krienų (2 šaukštai)
  3. Džiovintų pomidorų (4 vnt.)
  4. Medaus (1 šaukštas)
  5. Česnako (2 skiltelės)
  6. Mairūno (1 šaukštelis)
  7. Druskos ir juodo pipiro

Šonkaulius verdame valandą laiko vandenyje be priedų.

Smulkintuvu sumaišome visus prieskonius, įdedame ½ šaukštelio druskos ir juodo pipiro, 50 ml alyvuogių aliejaus. Išvirtus šonkaulius pavoliojame prieskonių mišinyje ir įsukame į foliją. Kepame 45 minutes 230 C orkaitėje. Tuomet išvyniojame iš folijos ir dar pakepame 10 minučių su ventiliavimo funkcija. Patiekiame su šviežių daržovių salotomis.

DSC_0003 DSC_0004 DSC_0019 DSC_0037 DSC_0060