Kepenų blyneliai su morkų pagardu
![](http://gaminkpats.lt/wp-content/uploads/2017/05/DSC_0082-760x470.jpg)
Kepenis išmirkome piene apie penkias valandas. Išėmus iš pieno sumalame kartu su svogūnu. Dedame kiaušinius, miltus, garstyčias, tarkuotą cheddar sūrį, paskaniname druska ir pipiru. Išmaišome iki vientisos masės.
Į keptuvę su trupučiu aliejaus sudedame smulkiai tarkuotas morkas ir česnaką, paskaniname pipiru, druska ir raudonėliu. Apkepus supilame ryžių grietinėlę bei įdedame sviesto. Truputį pašildžius sudedame į kitą indą.
Iš kepenų masės kepame nedidelius, plonus blynelius.
Visus blynelius sudedame atgal į keptuvę ir užpilame morkų pagardą. Pašildome ir galime patiekti. Skaniausia su bulvių koše.