Jums reikės:

Įdaras

  1. Fermentinio sūrio (200 g)
  2. Rūkytos šoninės (50 g)
  3. Pievagrybių (125 g)
  4. Majonezo (2 šaukštai)
  5. Svogūno (1)
  6. Grūdėtų garstyčių (1 šaukštas)
  7. Kiaušinių (5 vnt.)
  8. Sūrio su mėlynuoju pelėsiu (50 g)
  9. Džiovintų krapų ir mairūno (po ½ šaukštelio)
  10. Juodo malto pipiro ir druskos

Tešla

  1. Kiaušinio (1 )
  2. Grietinės (90 g)
  3. Miltų (200 g)
  4. Druskos

Tešla. Kiaušinį išplakame su grietine ir žiupsneliu druskos.

Įdaras. Sudedame miltus ir gerai išminkome. Kiaušinius išplakame su majonezu, druska, pipirais, mairūnu, krapais ir garstyčiomis. Sudedame tarkuotą sūrį, susmulkintą svogūną, grybus ir šoninę.

Tešla išklojame kepimo indą ir ant viršaus supilame įdarą. Ant paviršiaus padeliojame pelėsinio sūrio. Kepame 220 C orkaitėje 30 minučių.