Jums reikės:

  1. Jautienos faršo (500 g)
  2. Sviestinės tešlos (400 g)
  3. Ryžių (100 g)
  4. Kiaušinio (1 vnt.)
  5. Bulvės (1 vnt.)
  6. Saldžiosios bulvės (1 vnt.)
  7. Svogūno (1 vnt.)
  8. Česnako (1 skiltelė)
  9. Sūrio (100 g)
  10. Džiovintų maltų saliero lapelių, lauro lapelių, mairūno, baziliko, krapų (po 1 nedidelį šaukštelį)
  11. Druskos ir juodo malto pipiro

Keptuvėje apkepame faršą su smulkintu svogūnu, česnaku ir visais prieskoniais. Ryžius ir bulves išverdame, virtas bulves sugrūdame. Dubenyje sumaišome pakepintą faršą, virtus ryžius ir sugrūstas virtas bulves. Kai masė atvės sudedame tarkuotą sūrį, įmušame kiaušinį ir išmaišome.

Kepimo indą išklojame tešla, dedame paruoštą įdarą ir iš viršaus uždengiame dar vienu tešlos sluoksniu. Patepame kiaušinio plakiniu, padarome kelis įpjovimus (peiliu ar šakute) ir kepame 200 C orkaitėje 40 minučių.