Jums reikės:

  1. Kiaulienos liežuvio (1 )
  2. Didelių bulvių (2 vnt.)
  3. Morka (1 vnt.)
  4. Salierų stiebai (2 vnt.)
  5. Shitake grybų (100 g)
  6. Majonezo (2 šaukštai)
  7. Grietinės (1 šaukštas)
  8. Druskos ir juodo pipiro

Virtas bulves, virtą morką ir liežuvį supjaustome kubeliais, dedame į dubenį. Grybus supjaustome nedideliais gabaliukais ir pakepame keptuvėje su saulįgražų aliejumi. Apkepus sudedame į dubenį. Į dubenį sudedame supjaustytus salierus, majonezą, grietinę ir paskanine druska, juodu maltu pipiru gerai išmaišome.

DSC_0055 DSC_0058 DSC_0060 DSC_0063 DSC_0065 DSC_0069 DSC_0082