Jums reikės:

  1. Keptos vištienos likučių (ar kitos paukštienos) (300 g)
  2. Mielinės tešlos (500 g)
  3. Rūkytos šoninės (50 g)
  4. Kiaušinio (1 vnt.)
  5. Varškės sūrelio su prieskoninėmis žolelėmis (1 šaukštas)
  6. Kietojo sūrio (60 g)
  7. Sviesto (80 g)
  8. Tabasco padažo (1 šaukštelis)
  9. Druskos ir juodo pipiro

Vištieną pasmulkiname ir sumaišome su pjaustyta šonine, varškės sūreliu, tarkuotu sūriu, 50 g sviesto (tirpinto), druska ir pipiru.

Tešlą padaliname į 8 gabaliukus, juos iškočiojame. Į kiekvieną dedame įdaro ir susukam į rutuliukus. Juos dedame į sviestu išteptą skardą. Išplakame kiaušinį su 30 g sviesto ir tabasco. Šiuo plakiniu gausiai ištepame pyragėlius. Užbarstome sezamo sėklų ir kepame 180 C orkaitėje 45 minutes.

DSC_0252 DSC_0255 DSC_0257 DSC_0259 DSC_0262 DSC_0265 DSC_0280