Jums reikės:

Tešlai

  1. Kiaušinio (1 vnt.)
  2. Miltų (300 g)
  3. Vandens (100 ml)
  4. Druskos

Įdarui ir padažui

  1. Mažosios vištienos file (250 g)
  2. Ožkos sūrio (50 g)
  3. Kvapniojo moliūgo (50 g)
  4. Česnako (2 skiltelės)
  5. Konservuotų smulkintų pomidorų (300 g)
  6. Svogūno (1 vnt.)
  7. Sviesto (1 šaukštas)
  8. Krapų (5 g)
  9. Džiovinto baziliko (1 šaukštelis)
  10. Džiovinto raudonėlio (1/2 šaukštelio)
  11. Juodo malto pipiro ir druskos

Tešlos ingredientus sumaišome iki vientisos masės ir uždengus virtuviniu rankšluosčiu paliekame 20 minučių pailsėti.

Vištieną išverdame pasūdytame vandenyje ir susmulkiname. Tuomet pakepiname keptuvėje kartu su smulkiai supjaustytu moliūgu, tarkuotu sūriu, raudonėliu, druska ir pipiru. Į keptuvę taip pat įpilame samtį nuo vištienos likusio sultinio. Pagamintą įdarą atvėsiname.

Keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, įdedame tarkuotą česnaką, konservuotus pomidorus, baziliką, druskos ir pipiro. Truputį patroškinę sudedame smulkintus krapus ir sviestą.

Tešlą plonai iškočiojame ir naudodami specialią formelę (arba rankomis) pagaminame ravioli. Verdame pasūdytame vandenyje kol iškils į paviršių. Išvirus sudedame į padažą ir išmaišome.