Jums reikės:

  1. Ėrienos nugarinės su kaulu (300 g)
  2. Burokėlių lapų (dvi saujos)
  3. Špinatų (dvi saujos)
  4. Mažų morkyčių (4 vnt)
  5. Baltojo ridiko (50 g)
  6. Imbiero (10 g)
  7. Česnako (1 skiltelė)
  8. Grikių medaus (1 šaukštelis)
  9. Sidro acto (3 šaukštai)
  10. Alyvuogių aliejaus (5 šaukštai)
  11. Aštraus itališkų žolelių mišinio (1 šaukštelis)
  12. Druskos ir juodo malto pipiro

Nugarinę pamarinuojame itališkų žolelių mišiniu ir druska. Paliekame 10 minučių.

Užpilui sutarkuojame česnaką, imbierą, įpilame sidro acto, alyvuogių aliejaus, įdedame medaus ir juodo malto pipiro.

Mėsą šiek tiek apkepame keptuvėje iš abiejų pusių, pabaigiame kepti 250 С orkaitėje su ventiliavimo funkcija (apie 10 minučių).

Špinatus ir burokėlių lapus dedame į dubenį, skustuku juostelėmis supjaustome morką ir ridiką. Salotas sumaišome su užpilu ir ant viršaus sudedame supjaustytą nugarinę.

DSC_0691DSC_0712DSC_0717DSC_0749