Jums reikės:

  1. Lašišos filė (300 g)
  2. Įvairių salotų lapų mišinio (100 g)
  3. Pankolio (1/4 vnt.)
  4. Avokado (1 vnt.)
  5. Citrinos (3 šaukštai sulčių)
  6. Džiovintų pamidorų aliejaus (4 šaukštai)
  7. Saulėgrąžų (2 šaukštai)
  8. Saulėgrąžų aliejaus (3 šaukštai)
  9. Grūdėtų garstyčių (1 šaukštelis)
  10. Druskos ir juodo malto pipiro

Smulkintuvu sumaišome citrinos sultis, džiovintų pomidorų ir saulėgrąžų aliejus, saulėgrąžas, žiupsnelį druskos ir juodo pipiro. Lašišą pabarstome druska, pipiru ir supjaustę juostelėmis pakepame keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.

Į lėkštę dedame salotų lapus, pasmulkintą pankolį, avokado gabaliukus ir lašišos kepsnelius. Viską apšlakstome pagamintu padažu.