Sriuba su antiena

Jums reikės:
- Anties kakliukų (500 g)
- Anties skrandukų (500 g)
- Svogūno (1 vnt.)
- Konservuotų pomidorų (400 g)
- Konservuotų pupelių (400 g)
- Česnako (3 skiltelės)
- Saliero šaknies (150 g)
- Smulkių makaronų (100 g)
- Rūkytos paprikos, malto lauro, mairūno (po 1/2 šaukštelio)
- Druskos ir juodo pipiro
Į greitpuodį sudedame anties dalis, svogūną, česnaką, salierą, prieskonius ir druskos. Užpilame 2 litrus vandens ir verdame 40 minučių. Tuomet nupilame sultinį į kitą puodą, sudedame pasmulkintus pomidorus, pupeles, makaronus, pasmulkintą troškintą salierą. Verdame dar 10 minučių.
Kakliukus ir skrandukus pakepiname su svogūnais ir patiekiame prie sriubos.