Jums reikės:

  1. Anties kakliukų (500 g)
  2. Anties skrandukų (500 g)
  3. Svogūno (1 vnt.)
  4. Konservuotų pomidorų (400 g)
  5. Konservuotų pupelių (400 g)
  6. Česnako (3 skiltelės)
  7. Saliero šaknies (150 g)
  8. Smulkių makaronų (100 g)
  9. Rūkytos paprikos, malto lauro, mairūno (po 1/2 šaukštelio)
  10. Druskos ir juodo pipiro

Į greitpuodį sudedame anties dalis, svogūną, česnaką, salierą, prieskonius ir druskos. Užpilame 2 litrus vandens ir verdame 40 minučių. Tuomet nupilame sultinį į kitą puodą, sudedame pasmulkintus pomidorus, pupeles, makaronus, pasmulkintą troškintą salierą. Verdame dar 10 minučių.

Kakliukus ir skrandukus pakepiname su svogūnais ir patiekiame prie sriubos.

DSC_0826 DSC_0828 DSC_0831 - Copy DSC_0832 DSC_0836 DSC_0837 DSC_0840 DSC_0846