Smulkiai supjaustome šalotą, salierą, sutarkuojame česnaką. Viską dedame į keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Kiek apkepinus sudedame saulėgrąžas, smulkintą pomidorą, kukurūzus. Dar truputį pakepiname ir galiausiai sudedame austrių padažą, sezamų aliejų, miriną, imbierą, paskaniname druska bei pipiru. Užpilus pusę stiklinės vandens kiek patroškiname. Pagardą supilame į kitą indą.

Tilapiją padaliname mažesniais gabaliukais, paskaniname druska bei pipiru. Apvoliojus miltuose kepame keptuvėje su nedideliu kiekiu riebalų.

Iškepus visus gabaliukus, juos sudedame atgal į keptuvę. Ant viršaus sudedame pagardą ir viską šiek tiek pašildome. Patiekiame su patinkančiu garnyru.

DSC_0004 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0011 DSC_0012 DSC_0017 DSC_0020 DSC_0034