Į keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus sudedame pasmulkintą svogūną ir česnaką. Pakepinus suberiame ryžius ir užpilame pusę stiklinės vandens. Įberiame malto pipiro ir druskos. Verdame, kol išgaruos visas vanduo, tuomet perdedame į kitą indą ir paliekame atvėsti.

Ryžius dedame ant išmuštų triušienos pjausnių. Pjausniukus susukame ir persmegiame keliais mediniais smeigtukais. Taip paruoštus suktinukus apkepame iš abiejų pusių ir dedame į puodą.

Į keptuvę sudedame pasmulkintą pomidorą, morką, kopūstą bei likusius prieskonius, paskaniname druska ir pipiru. Kiek apkepinus daržoves dedame į puodą su triušienos suktinukais (sudedame ir likusius ryžius). Užpilame 1 l vandens ir troškiname ant nedidelės ugnies 45 minutes. Patiekiame su norimu garnyru.

DSC_0035 DSC_0036 DSC_0038 DSC_0040 DSC_0043 DSC_0044 DSC_0047 DSC_0049 DSC_0051 DSC_0060