Jums reikės:

  1. Tuno pjausnių (400 g)
  2. Grietinėlės (300 ml)
  3. Saliero stiebų (2 vnt.)
  4. Kalafioro (150 g)
  5. Česnako (1 skiltelė)
  6. Triufelis (1 vnt.)
  7. Druskos ir juodo pipiro

Įpuodą įpilame truputį alyvuogių aliejaus, sudedame tarkuotą česnaką, gabaliukais pjaustytą salierą ir pasmulkintą žiedinį kopūstą. Truputį pakepinę supilame grietinėlę, įdedame druskos ir pipiro, įtarkuojame triufelį. Padažą paverdame.

Tuną apkepame gerai įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. 2 cm pločio kepsnius kepame po 30 sekundžių iš abiejų pusių. Pabarstome druska ir pipiru. Sumažiname karštį ir ant kepsnių užpilame padažą. Šiek tiek patroškiname ir patiekiame su norimu garnyru.

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0009 DSC_0014 DSC_0018 DSC_0019 DSC_0022