Jums reikės:

  1. Mažosios vištienos file (500 g)
  2. Ryžių (50 g)
  3. Panko džiūvėsėlių (50 g)
  4. Shitake grybų (50 g)
  5. Svogūnų laiškų (30 g)
  6. Kiaušinio (1 vnt.)
  7. Kąstinio (2 šaukštai)
  8. Džiovintų krapų (1/2 šaukštelio)
  9. Druskos ir juodų maltų pipirų (po 1 šaukštelį)

Bulvių košė

  1. Bulvių (600 g)
  2. Avokado (1 vnt.)
  3. Grietinėlės (100 ml)
  4. Druska

Vištieną, grybus, kiaušinį, kastinį, džiūvėsėlius bei prieskonius susmulkiname virtuviniu kombainu. Į masę sudedame pasmulkintus svogūnų laiškus, virtus ryžius ir viską gerai išmaišome. Formuojame nedidelius paplotėlius ir kepame keptuvėje ant vidutinės ugnies.

Blenderiu sumalame avokadą, grietinėlę ir įberiame žiupsnelį druskos. Šią masę supilame ant išvirtų bulvių ir viską pertriname grūstuve.