Į puodą dedame kumpelius, sultinio ir užpilę vandeniu verdame.

Išvirusius kumpelius susmulkiname, šiek tiek apšlakstome sultiniu ir paliekame atvėsti.

Į vištieną sudedame smulkiai sutartkuotą bulvę, česnaką, ciberžolę, lauro lapelius, paskaniname pipiru ir druska.

Tešlą iškočiojame ir ant jos sudedame vištienos įdarą. Susukame į vyniotinį ir suopjaustome 5 cm pločio gabaliukais.

Kepimo indą ištepame sviestu ir sudedame vyniotinio gabaliukus. Tarpuose dedame fermentinio sūrio. Kiaušinius suplakame su majonezu ir užpilame ant pyrago. Kepame 200 C orkaitėje 30 minučių.

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0013 DSC_0016 DSC_0017 DSC_0030