Porcija: 3 žmonėms
Gaminimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
- Jautienos faršo (500 g)
- Kiaušinio (1 vnt.)
- Raudonojo svogūno (1 vnt.)
- Džiuvesėlių (30 g)
- Česnako granulės ir rūkyta paprika (po ½ šaukštelio)
- Raudonėlio, saliero lapelių, maltų lauro lapelių, džiovintų krapų (po ½ šaukštelio)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Į smulkintuvą sudedame faršą, visus prieskonius, kiaušinį, džiuvesėlius ir sutarkuotą svogūną. Viską labai gerai permalame. Faršą užlipiname ant medinio iešmelio ir apkepame su alyvuogių aliejumi keptuvėje (tokius iešmelius galima kepti ir ant grilio) iš visų pusių ir pašauname į 250 C orkaitę 10 minučių. Patiekite su padažu (ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su grietine bei trupučiu druskos) ir virtais ryžiais.