Porcija: 2 asmenims

Gaminimo laikas: 20 minučių (marinuojame 1 valandą)

Jums reikės:

  1. Anties krūtinėlės (500 g)
  2. Obuolių sulčių (100 ml.)
  3. Sviesto (2 šauk.)
  4. Česnako (3 skilt.)
  5. Kalendros (1 šaukšt.)
  6. Lauro lapelių (1 šaukšt.)
  7. Morkos (1 vnt.)
  8. Svogūno (1 vnt.)
  9. Druskos ir juodo pipiro

Antieną valandą pamarinuojame su druska, pipiru, kalendra, lauro lapeliais ir česnaku. Supjaustome svogūną ir morką. Į gerai iškaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame antieną odele į apačią. Kepame 3 minutes, tada apverčiame, sudedame daržoves ir kepame dar 3 minutes. Supilame obuolių sultis ir įdedame sviesto. Pašauname į 250 С orkaitę ir kepame 10-13 minučių.

Patiekiame su keptomis daržovėmis iš keptuvės ir palaistome susidarusiomis sultimis.