Porcija: 2 žmonėms

Gaminimo laikas: 1 valanda (marinuojame mėsą per naktį)

Jums reikės:

  1. Veršienos šonkaulių (0,5 kg.)
  2. Bulvių (0,5 kg.)
  3. Svogūno (1 vnt.)
  4. Marinuoto česnako (20 skiltelių)
  5. Pomidorų sulčių (1 stiklinė)
  6. Šviežio raudonėlio
  7. Smulkintų salierų, lauro ir mairūno lapelių
  8. Druskos, juodo malto pipiro ir česnako granulių

Šonkaulius pamarinuojame su saliero, lauro ir mairūno lapeliais, česnako granulėmis, juodu maltu pipiru, druska bei alyvuogių aliejumi ir palaikome apie 5 valandas. Bulves ir svogūną supjaustome stambiais gabaliukais, sudedame į gilų kepimo indą kartu su marinuotu česnaku. Įmalame juodo pipiro, druskos ir viską sumaišome. Užpilame pomidorų sultimis, užbarstome šviežio raudonėlio ir ant viršaus sudedame pamarinuotą mėsą. Visą indą įkišame į kepimo “rankovę”, galus užrišame. Kepame 250 C orkaitėje 45 minutes.